Check the settings
Home / HOROSKOP / Ovi horoskopski znakovi su odlični ljubavnici, ali ipak treba bježati od njih

Ovi horoskopski znakovi su odlični ljubavnici, ali ipak treba bježati od njih

Ovi horoskopski znakovi su odlični ljubavnici, no u vezama i nisu za poželjeti.

Pripadate li kojem?

Ovan

Ovnovi su nezaboravni u krevetu, i želja im je da ih partneri pamte kao najbolje u krevetu. I tu ćete svakako uživati. No, Ovan vam nakon fantastičnog seksa, može složiti vrlo neugodne situacije, kao npr. zaboraviti vas nazvati, ne pojaviti se na dogovoru ili početi vam se u svemu protiviti, zbog čega više nećete toliko uživati. Ono što morate znati kod ovog znaka jest da je on uvijek u pravu, a vrlo je i hvalisav pa morate dobro razmisliti hoćete li zbog dobrog seksa, trpjeti neke druge stvari.

Škorpion

I Škorpioni su fantastični ljubavnici, no nažalost, oni se u većini slučajeva trude zbog sebe, a ne zbog vas. Kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo, ništa ih ne može zaustaviti, a onda shvatite da im ne značite toliko koliko mislite, ili uopće.

Blizanci

S jedne strane, ovaj će vas horoskopski znak itekako htjeti zadovoljiti, no to se uglavnom odnosi na spavaću sobu. Izvan nje, on će vas često pokušavati promijeniti, odnosno “popraviti” vas i “učiniti boljom osobom”, što i nije toliko zabavno. Oni tako ne smatraju da su takvim ponašanjem naporni i bezobrazni, već da su od velike pomoći, no vama se tako ne čini.

Autor: Avaz.ba

About admin

Check Also

Veliki mjesecni horoskop za April 2018. Blizanci zapostavljaju partnera zbog posla, Bikovima promene na polju karijere, Ovan skoncentrisan na ljubav

U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec APRIL. OVAN Tema: finansijski prosperitet. Tokom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *