Check the settings
Home / Zanimljivosti / Ovaj jednostavan trik sa jednim sastojkom će eliminisati strije u rekordnom roku!

Ovaj jednostavan trik sa jednim sastojkom će eliminisati strije u rekordnom roku!

Strije su normalna pojava. Pojave se zbog naglog rasta, gubitka kilograma, a najčešće zbog trudnoće. Nisu baš lijepe i mnogima smetaju. Ne dajte se zavarati i pasti na reklame o skupim proizvodima koji su puni štetnih materija, a uz to su još i skupi.

Kao što smo više puta u našim člancima rekli, okrenite se prirodi. Mnogi prirodni lijekovi pomažu u liječenju mnogih stanja, a tako nam priroda nudi i rješenje za strije. Rješenje za strije se krije u limunu koji posjeduje veliku količinu vitamina C i djeluje kao antioksidans. Iscijedite limun na strije i masirajte kružnim pokretima, a zatim ostavite da stoji 10 minuta, a onda isperite.

Ponavljajte postupak 2 puta dnevno, mjesec dana. Možete limun kombinovati i sa krastavcima i maslinovim uljem. Podijelite ovaj trik i sa vašim prijateljicama, a za više članaka o zdravlju i ljepoti posjetite našu web stranicu.

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Mujo i Fata su u braku već nekoliko godina, i jednog dana počnu oni razgovor uz jutarnju kavu o bračnim problemima. Nakon par minuta Mujo upita Fatu: Dobro, Fato, što bi ti napravila kad bi saznala da te ja varam s drugom? Fata se zamisli i odgovori: Bogami, Mujo, stavila bi to u novine. Mujo se nasmije i reče: E, Fato, taman bi to novine objavile A Fata će na to: Bi Mujo, sigurno! Mujo se još jače nasmije i upita: Pa šta bi napisala? Fata ga mirno pogleda i reče: Mujina sahrana će se održati sutra u 15 sati na gradskom groblju!

About admin

Check Also

Postavio 2 prosta pitanja, razbucao hiljade veza i brakova: Da li smete da odgovorite?

Četiri hiljade parova javilo mu se da je raskinulo vezu, 17 parova prekinulo je veridbu, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *