Check the settings
Home / HOROSKOP / NJU NIKO NE PODNOSI: OVO JE Horoskopski znak koji iritira sve druge!

NJU NIKO NE PODNOSI: OVO JE Horoskopski znak koji iritira sve druge!

Svaki horoskopski znak ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zamijeraju. Međutim, jedan od njih prednjači u tome. Gotovo da nema osobe, koja na spomen ovog znaka Zodijaka, ne prevrne oči i ne pomisli na komplikovanu osobu, punu zahtjeva.

Naravno, Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih nerviraju.

Neslavnu titulu “najiritantnijeg“ nosi Djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.

Djevice vole da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju da budu upućene u sve detalje. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle“ koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im uradite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristi će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosjećajne.

Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne da pomognu. Nikada vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s Djevicama.

izvor: (Republika.rs)

About admin

Check Also

Za njih treba imati čelične živce: Ovi horoskopski znaci su teški kao crna zemlja!

Nikako ne možete da pronađete zajednički jezik sa nekim ljudima. Sve živo im smeta. Verovatno ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *